Kleuradvies

Met dit advies kunt u uw woning / bedrijf aanpassen aan de door u gewenste sfeer.

Kleur komt onder invloed van licht steeds anders tot z'n recht. Ik weet als geen ander hoe kleur het best toegepast kan worden.
Het kan gaan om muren, deuren, meubels, gordijnen en accessoires zoals kussens, vazen bloemen etc..
We bekijken uw huidige interieur en leven ons in, om uw wensen, stijl en ideeŽn te verwezenlijken. Lukt het u zelf niet om een eenheid en de juiste sfeer te krijgen? Dan bent u bij
Visch - Art aan het juiste adres. Wij vinden het een kunst om uw huis gezelligheid en warmte te laten uitstralen en dat uw werkplek optimaal is voor uw situatie zodatelke bezoeker u er in herkent. Het is mogelijk om door het maken van een schilderij uw wensen rondom vorm en kleur duidelijk te maken. Dat noemen wij de kunst van het adviseren.

Ons advies helpt u om met een op maat samengesteld kleurenpalet en eventueel een tekening in 3D, de gewenste sfeer in huis/ bedrijf te creŽren. Samen komen we tot een duidelijk en haalbaar advies wat u vervolgens zelf kunt (laten)uitvoeren. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze betrouwbare connecties..

Hoe werkt het? :

Ik neem per telefoon of email contact met u op om uw situatie en uw vragen te bespreken en een afspraak te maken voor de kennismaking en rondleiding bij u thuis, deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.
Vervolgens krijgt u een uitgebreid advies met kleurenvoorstel en uitleg hoe en waar de
 kleuren te gebruiken

Dit advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.
Vervolgens nemen wij weer contact met u op per telefoon of email om het advies te evalueren, vragen te beantwoorden en uw eigen ideeën mee te nemen.


Visch - Art beschikt over een grote hoeveelheid documentatie zodat de door u gewenste stijl er altijd wel bij zit, een combinatie van de voorbeelden hieruit en de door u eventueel aangeleverde foto's uit bijvoorbeeld woonmagazines is natuurlijk ook mogelijk. Aan de hand hiervan wordt een collage gemaakt zodat u zich alvast kunt inleven in het sfeerbeeld.