Lichtplan.

Hoe werkt het? :

Ik neem per telefoon of email contact met u op om uw situatie en vragen te bespreken en een afspraak te maken voor de kennismaking en rondleiding aan huis. deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.
Vervolgens krijgt u uitgebreid advies over het indelen van de lichtpunten, hergebruik van de huidige verlichting en de mogelijk aan te schaffen nieuwe verlichting.
Dit advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.
Vervolgens neem ik weer contact met u op per telefoon of email om het advies te evalueren, vragen te beantwoorden en uw eigen ideeën door te nemen

U kunt extra kiezen voor het maken van perspectiefschetsen en 3D ontwerpen, dit is niet standaard bij het advies inbegrepen, maar is wel erg leuk en geeft een goed sfeerbeeld van uw toekomstige interieur.

Visch - Art beschikt over een grote hoeveelheid documentatie zodat de door u gewenste stijl er altijd wel bij zit, een combinatie van de voorbeelden hieruit en de door u eventueel aangeleverde foto's uit bijvoorbeeld woonmagazines is natuurlijk ook mogelijk. Aan de hand hiervan wordt een collage gemaakt zodat u zich alvast kunt inleven in het sfeerbeeld.