Interieur ontwerp & Stylinglogo2015Werkplek optimalisatie

voor de nieuwe site klik hier:

Meubeladvies en indeling.

Hoe werkt het? :

Ik neem per telefoon of email contact met u op om uw situatie en uw vragen te bespreken en een afspraak te maken voor de kennismaking en rondleiding bij u thuis of bij het bedrijf, deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.waarma u een uitgebreid advies ontvangt over de aan te schaffen meubels, eventuele aanpassingen van de bestaande meubels en een schets van de indeling.
Dit advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.
Vervolgens neem ik weer contact met u op per telefoon of email om het advies na te bespreken, vragen te beantwoorden en uw eigen ideeën mee te nemen.


U kunt extra kiezen voor het maken van perspectief schetsen en 3D ontwerpen, dit zit niet standaard bij het advies inbegrepen, maar is wel erg leuk en geeft een goed sfeerbeeld van uw toekomstige interieur.

Ik beschikt over een grote hoeveelheid documentatie zodat de door u gewenste stijl er altijd wel bij zit, een combinatie van de voorbeelden hieruit en de door u eventueel aangeleverde foto's uit bijvoorbeeld woonmagazines is natuurlijk ook mogelijk. Aan de hand hiervan wordt een collage gemaakt zodat u zich alvast kunt inleven in het sfeerbeeld.

Bekijk hier een voorbeeld van een uitgebreide 3D tekening van een totaalinrichting

 

Totaal interieuradvies

Meubeladvies en indeling

Kleuradvies

Lichtplan/

Stylingadvies/

Verkoop/vastgoedstyling

Online interieuradvies

Interieur shoppen

Werkplek optimalisatie

Extra /

Wat kost het?

Portfolio

Contact

logo