Online interieur advies.

Hoe werkt het? :

Ik neem per telefoon of email contact met u op om uw situatie en uw vragen te bespreken en een afspraak te maken. u stuurt ons zoveel mogelijk foto's van de aan te passen ruimte(s) en de afmetingen.Ik stuur u vervolgens het advies toe per email waarna wij weer contact per telefoon of email opnemen om ons advies te evalueren, vragen te beantwoorden en uw eigen ideeën door te nemen. Vervolgens kunt u zelf aan de slag om uw nieuwe interieur te verwezenlijken.

U kunt extra kiezen voor het maken van perspectief schetsen en 3D ontwerpen, dit is niet standaard bij het advies inbegrepen, maar is wel erg leuk en geeft een goed sfeerbeeld van uw toekomstige interieur.


Visch - Art beschikt over een grote hoeveelheid documentatie zodat de door u gewenste stijl er altijd wel bij zit, een combinatie van de voorbeelden hieruit en de door u eventueel aangeleverde foto's uit bijvoorbeeld woonmagazines is natuurlijk ook mogelijk. Aan de hand hiervan wordt een collage gemaakt zodat u zich alvast kunt inleven in het sfeerbeeld.