Verkoop/Vastgoed styling

Ik kom bij u langs om de woning te bekijken. Dat kan zijn wanneer u plannen hebt om uw woning te verkopen of als uw woning al te koop staat. Ons doel is om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een snel en goed verkoop resultaat..

Hierbij wordt gekeken naar de inrichting, de aanwezige kleuren de licht inval en de algehele staat van de woning. Er zijn heel veel simpele en tamelijk goedkope manieren om een huis aantrekkelijker, lichter, ruimer en aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Met kleine aanpassingen realiseert u grote gevolgen!

Soms is ons advies om alleen het meubilair te verplaatsen of niet te plaatsen. Ook geven we tips en trucs voor aankomende bezichtigingen.

U krijgt een uitgebreid en volledig advies met collage waarmee u zelf direct aan het werk kunt gaan. Ook kunnen we de styling uitvoeren en nieuwe foto's maken voor de presentatie van de makelaar.

Onze fotograaf Michiel Visch. weet bij uitstek hoe hij uw woning optimaal op de gevoelige plaat kan vastleggen.

Hoe werkt het? :

Ik neem per telefoon of email contact met u op om uw situatie en vragen te bespreken en een afspraak te maken voor de kennismaking en rondleiding bij u thuis. deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.

Vervolgens krijgt u uitgebreid advies over de uit te voeren aanpassingen in en rondom de woning, denk hierbij ook aan bijvoorbeeld de tuin.

Dit advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.

Vervolgens nemen wij weer contact met u op voor een evaluatie over het uitvoeren van het advies.en de mogeliijkheid van een aanvullende afspraak voor de styling en fotografie.

U kunt extra kiezen voor het maken van perspectiefschetsen en 2D / 3D ontwerpen, dit geeft een nog beter sfeerbeeld en kan ook gebruikt worden als aanvulling van de presentatie van uw woning

 

Totaal interieuradvies

Meubeladvies en indeling

Kleuradvies

Lichtplan/

Stylingadvies/

Verkoop/vastgoedstyling

Online interieuradvies

Interieur shoppen

Werkplek optimalisatie

Extra /

Wat kost het?

Portfolio

Contact

logo